Site icon Londra Gazete

Tüketiciler Moneygram’a güveniyor

moneygram web

İngiltere’nin kıdemli araştırma kurumlarından YouGov MoneyGram’i en iyi gelişen markalar arasına yerleştirdi. Uluslararası para transferi ve ödeme hizmetleri şirketi MoneyGram İngiltere’nin en iyi gelişen ikinci markası seçildi. MoneyGram, Barclays, Santander ve RBS gibi rakiplerini geride bıraktı.

YouGov’un Marka Endeksi halk arasında markaların nasıl algılandığını ölçüyor. Tüketicilerin markaya olan güveninin artması MoneyGram’i YouGov’un endeksinde yükseltti. MoneyGram’ın İngiltere ve İrlanda pazarlama müdürü Richard Levy, “bu firmamız ve firmamızı pazarlamak için çalışan herkes için çok iyi bir haber” dedi. Levy sözlerini “Müşterilerimizin para transferi yaparken içlerinin rahat olması için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğiz” diyerek sürdürdü.

YouGov’un endeksinde ilk sırada Netflix bulunurken, ikinci sıradaki MoneyGram’den sonra sırasısyla Santander, Barclays, London Undergrdoun, Heathrow Havaalanı, RBS, La Senza, Goldman Sachs ve webuyanycar.com takip ediyor.

MoneyGram, geleneksel finsansal kurumların tamamen hizmet veremediği kişilere para transfer servisi yapıyor. 200 ülke ve bölgede faaliyet gösteren MoneyGram’in 334 bin şubesi bulunuyor.

Exit mobile version