Site icon Londra Gazete

Lazer epilasyonda buz devri

vega beauty catford (1)

Çoğu insanın vücutlarındaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için başvurdukları yolların başında gelen lazer epilasyon yönteminde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yaklaşık 20 yıldır geliştirilerek kullanımına devam edilen lazer epilasyonun artık tamamen ağrısız ve tüm ten renklerine uygulanabiliyor.

Dünyanın bir numaralı lazer epilasyon cihazı olarak kabul edilen Alma Soprano ICE geliştirilen teknolojisi sayesinde tüm ten renklerine uygulanabilen tamamen ağrısız lazer tedavisini mümkün kılıyor. İcat estetik teknolojiler geliştirmede dünyanın önde gelen firmalarından Alma Lasers, ağrısız lazer epilasyon için geliştirdiği çözümün ile dünya çapındaki başarısını kanıtlamış bir marka.

GÜNEY LONDRA’DA ETKİLİ LAZER TEDAVİSİ

Alma Soprano ICE lazer epilasyon uygulamalarının en acısız, en hızlı ve en yeni teknolojisi olarak Güney Londra’da 3 farklı bölgede hizmet veren VEGA Beauty & Laser Clinic’de uygulanıyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın kesin yolu olan Alma Soprano ICE lazer epilasyon tedavisinde %55 indirim yapan VEGA Beauty & Laser Clinic, Lewisham ve Croydon’un ardından Catford’da da hizmete girdi. Alma Soprano ICE lazer epilasyon, botoks, alt deri dolgusu, saç rejenarasyonu ve akne tedavilerinin tamamının tek merkezde uygulandığı VEGA Beauty & Laser Clinic, 17 Brownhill Road, Catford, SE6 2HG adresinde sizleri bekliyor. Ayrıntılı bilgi için 020 8695 5980 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

18

Exit mobile version