Site icon Londra Gazete

Aynı kalite, yepyeni bir mekan

 

 

Uzun yıllar Finchley bölgesinde faaliyet gösteren ve 3 yıl üst üste “Best Restaurant Award” ile ödüllendirilen The Meze Bar’ın yöneticisi Selçuk İbrahim, restaurant sektörüne yeniden bomba gibi bir giriş yaptı.

Bir süre önce Potters Bar bölgesinde hizmete açtığı Bistro The Walk adlı restaurantında The Meze Bar ile elde ettiği haklı ünü günümüze taşıyan işadamı Selçuk İbrahim, yeni işletmesinin Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsü ve nezih atmosferiyle büyük beğeni topluyor.

Ailesiyle ve sevdikleriyle hoşça vakit geçirip, zengin alternatiflere sahip menüde yer alan leziz yemeklerle ziyafet çekmek isteyenlerin uğrak yeri haline gelen Bistro The Walk, özel parti ve organizasyonlarla da müşterilerine hizmet veriyor.

Bistro The Walk, camekanlı özel bölümü ile de sıcak yaz günlerinde huzurlu bir mekanda yemek yiyip, içkilerini yudumlamak isteyenlere benzersiz bir alternatif 
sunuyor.

88 High Street, Potters Bar, Herts, EN6 5AT adresinde bulunan Bistro The Walk’ta rezervasyon yaptırmak için 01707 664 660 ve 01707 645 533 numaralı telefonları arayabilir ya da www.bistrothewalk.co.uk adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Exit mobile version