Site icon Londra Gazete

Royal Residence’ten ev alanların yaz tatili başladı

 

 

 

Noyanlar Şirketler Grubu’nun Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach’teki 957 konuttan oluşacak ‘dev’ projesi Royal Sun Residence’da teslimler başladı.

Ev sahipleri yeni taşındıkları evlerinde yaz tatillerini sürdürürken, birinci etaba ait 300’e yakın konutun altyapılarının tamamlanması, süpermarket, havuzlar ve restoranın hizmete geçmeleri de memnuniyet verdi.

 

Dev ve çocuklara yönelik havuzlar, yine çocuklar için eğlenceli oyunların yer aldığı parklar, eğlence aktivite alanlarıyla evsahipleri yaz tatilini hem evlerinde, hem de 5 yıldızlı tatil merkezindeymiş gibi yaşıyor. Bunlara ek olarak önümüzdeki haftalar içinde de spor aktitive alanlarının da devreye girmesi bekleniyor.

Royal Sun Residence’ın, 250 kişilik restoranında, bar ve kafesi, Avrupa mutfağı tarzında kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile gerek ev sahiplerine, gerekse dışarıdan gelecek konuklarını ağırlamayı bekliyor.

7/24 güvenlik kizmeti, güvenlik kameraları, engellilere yönelik her türlü kolaylıkların sağlandığı özellikleriyle dikkatleri çeken Royal Sun Residence, ikinci ve üçüncü etap projelerin satışları ve inşaatları da hızla devam ediyor. İkinci etaptaki konutlar tamamlanmamasına karşılık, yarısıdan fazlasının satılması Royal Sun Residence’e gösterilen ilginin en büyük işaretleri.

Stüdyo dairelerin 26.000 sterlinden başlayan, 1+1, 2+1 ve dubleks dairelerin de uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulduğu Royal Sun Residence konutları için Noyanlar Şirketler Grubu İngiltere, İskele Long Beach Merkez Ofisi ve Mağusa Ofislerinde bilgi alıp, evsahibi olmak mümkün.

 

 

 

 

Exit mobile version