Site icon Londra Gazete

Metolino Açık büfe kahvaltısı ile fark yaratacak

 

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri Metolino Bar-ish Café, aradığının tatları bir arada bulabileceğiniz açık büfe kahvaltı hizmeti vermeye başlıyor.

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleriyle yıllardır Stoke Newington’da Londralıların uğrak mekanı olan Metolino Bar-ish Café, zenginleştirilen menüsüne artık Cumartesi ve Pazar günleri açık büfe kalvaltıyı ekliyor.

160-162 Stoke Newington Road, N16 7UY adresinde Barış Bayram yönetiminde himzet veren Metolino Bar-ish Café, müşterilerine Cumartesi ve Pazar günleri 08-00 -16:00 arasında zengin çeşitleriyle sınırsız açık büfe kahvaltı keyfi sunacak. Yenilenen ve zenginleştirilen menüsüyle, Türk mutfağının en güzel örneklerini yöresel özgünlüğü ile birleştirerek lezzet düşkünleriyle buluşturan Metolino Bar-ish Café, Balık Izgara’dan, Akçaabat Köfte’ye, Ayvalık Tostu’ndan Sahlep’e, Piyaz Salata’dan, Kumru’ya, Makarna Çeşitlerinden Tatlı Çeşitlerine kadar daha birçok tatları Londralılarla buluşturan Metolino Bar-ish Café, bu Cumartesi’den itibaren her hafta sonu vazgeçilmez kahvaltı mekanınız olacak. Gün boyu sunduğu teras keyfiyle arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle hoş sohbetlerin yaşanabileceği farklı bir ortam sunan Metolino Bar-ish Café, modern barı ile nezih ve doyumsuz eğlence imkanı sunarken, özel günleriniz için Akçaabat Köftesi başta olmak üzere birçok lezzetin siparişlerini de alıyor. Her türlü bilgi, rezervasyon ve siparişleriniz için Metolino Bar-ish Café’yi 020 7241 1684 nolu telefondan arayabilirsiniz.

 

Exit mobile version