Site icon Londra Gazete

Direct Traveller’dan yeni yılda yeni katalog

pure_turkeyİngiltere’nin en büyük Kuzey Kıbrıs tur operatörlerinden Direct Traveller 2012 yaz sezonu tatil kataloğunu yayınladı.

Kuzey Kıbrıs paket tatillerinde Kıbrıs adasının güneyinden ulaşımla, daha geniş uçuş takvimi sunan  ilk acenta olan Direct Traveller, Akdeniz’in tatil cennetinde her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

Yeni kataloğunda Famagusta’da tekrar açılan Palm Beach ve butik otel Bella View’e geniş yer ayıran şirketin yöneticisi Ramadan Özdemir, farklı bir tecrübe yaşamak isteyen İngiltereli tatilseverlere bunu sunduklarını belirtti.

BİR UÇTAN DİĞER UCA TÜRKİYE

Direct Traveller bünyesinde hizmet veren Pure Turkey ile Türkiye’de kültürel gezi ve güneş tatili yapmak isteyenlere en özel seçenekleri sunuyor. Osmanlı dönemi dekorasyonlu otellerin yanısıra, farklı tarzlarda konaklamalar sunan tatil şirketi Türkiye 2012 broşürünü piyasaya sürdü. İngiltere genelinde 17 farklı havaalanından Türkiye’ye uçuş sunan tatil paketleri satın alınabilir.

Yeni tatil broşürleri <a href=”http://www.directtraveller.com/”>www.directtraveller.com</a> sitesi veya  0844 414 1691 nolu telefon hattı üzerinden sipariş edilebilir.

Exit mobile version