Site icon Londra Gazete

Mr Butcher’dan yeni bir şube daha

Mr Butcher'da taze, kaliteli ve helal et ürünlerini her zaman bulmak mümkün.

Mr Butcher’da taze, kaliteli ve helal et ürünlerini her zaman bulmak mümkün.

Erdinç Canlıer, et ürünlerini alırken, fiyatlara kanılmaması gerektiğini, sertefikasız yerlere rağbet edilmemesini tavsiye etti.

Ailenizin Kasabı olarak Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde faaliyet gösteren Mr Butcher, ikinci şubesini de önümüzdeki Cumartesi günü (28 Haziran) günü açacak.

401A Hartford Road. Enfield EN3 5PR adresinde Mr Butcher2 adıyla hizmete girecek yeni şubede de, her türlü helal et ürünü taze ve kaliteli olarak müşterilerini bekliyor. Kurban Bayramı ve adak siparişlerinizin de alındığı Mr Butcher’ın sahibi Erdinç Canlıer, üç buçuk yıldan beri hizmet verdiklerini, toplumumuzun istekleri doğrultusunda, o bölgedekilere de yakın olabilmek için Enfield’de de ikinci bir şube açma kararı aldıklarını vurguladı.

GÜVENDİĞİNİZ YERLERDEN ETİNİZİ ALIN

Erdinç Canlıer, toplumumuza da tavsiyeler de bulunmayı ihmal etmedi.

Et almak için seçici olunmasını isteyen Canlıer, her ucuz et satılan yere gitmemelerini, sertefikalı ve hijyenik olanları tercih etmelerinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, üzerinde ‘helal’ yazılı her dükkana dikkat etmelerini, bu konuda titiz inceleme yapmaları gerektiğinin üzerinde durdu.

Exit mobile version