Site icon Londra Gazete

Güzelleştirme sanatında 30 yıllık deneyim

IMG_2452

Bomb&Co 30 senelik tecrübesi bulunan Caroline Berker yönetiminde hizmet veriyor.

Kuzey Londra’nın Hornsey bölgesinde bulunan ve güzelleştirmenin bir sanat olduğu prensibiyle hareket eden Bomb & Co Güzellik Salonu, bu alanda 30 senelik tecrübesi bulunan Caroline Berker yönetiminde hizmet vermeye devam ediyor.

Ünlü Alan International Beauty School’dan eğitim alan ve aynı zamanda yine bu kurum bünyesinde iş hayatına başlayan Caroline Berker, Londra’da mesleğe başladığından bu yana dünyaca ünlü bir çok güzellik uzmanıyla birlikte çalışma fırsatı bulmuş bir isim. Elde ettiği deneyimi Hornsey’de kendi yönetiminde açtığı Bomb&Co Güzellik Salonu’nda tecrübeli kadrosuyla buluşturan Berker, tamamı değişik branşlarda uzman olan ekibin içerisinde Türkçe konuşabilen elemanları sayesinde toplumumuza iletişim konusunda kolaylık sağlıyor.

Dünya sağlık örgütünden onaylı, herkesin bildiği dermatolojik bakım amaçlı kozmetik ürünler kullanan Bomb & Co Güzellik Salonu, ekspres cilt bakımı, sivilce tedavisi, cilt yaşlanmasına karşı uygulamalar, cilt kırışıklıklarına karşı tedavi, son sistem kolajen protein cilt tedavisi, manikür, pedikür, bio jel tırnak ve tırnak tedavileri, kirpik, ağda, masaj, yüz maskesi, saç boyası, gelin başı gibi güzellik salonunda olması gereken bütün uygulamaları, hesaplı fiyata sunuyor.

 IPL LAZER TEDAVİSİ’NDE DOĞRU ADRES

Bomb & Co Güzellik Salonu’nun iddialı olduğu hizmet alanlarından birisi son yıllarda gelişmiş teknolojinin kozmetik dermatolojiye kazandırdığı en büyük yeniliklerden birisi olan IPL-Lazer uygulaması. Bilgisayar kontrollü ışık tedavisi olan uygulama, epilasyon, cilt gençleştirme, varis, hemanjiom, telenjektazi gibi damar lezyonlarının tedavileri, çil gibi cilt lekeleri, siğil, yara izleri, cilt çatlakları ve akne tedavilerinde uygulanan etkili bir yöntem olarak biliniyor.

Bomb&Co, 17 Haziran – 17 Temmuz arasındaki bir aylık dönemde, yıldönümü promosyonu kapsamında bir ay boyunca tüm fiyatları yarıya indirip, ful saç boyası yaptıranlara kesim ve fön hizmetlerini de tamamen ücretsiz olarak veriyor.

Haftanın yedi günü açık olan Bomb & Co Güzellik Salonu Cumartesi sabah saat 09.00, Pazar sabah 11.00, diğer günler ise sabah saat 09.30’dan itibaren kapılarını açıyor.

Bomb & Co Güzellik Salonu 90 Tottenham Lane Hornsey N8 7EE adresinde bakımına özen gösteren tüm bayanları bekliyor. Detaylı bilgi için www.bombandco.com internet sitesini ziyaret edebilir, 0208 340 8172 numaralı telefondan da randevu alabilirsiniz.

Exit mobile version