Site icon Londra Gazete

Altın yatırımlarınız Özcan Altınbaş’la değerlenir

Yıllardır Haringey ve Waltham Cross olmak üzere iki şubesi ile hizmet veren Özcan Altınbaş, her türlü altın ve pırlanta, takı koleksiyonlarının yanısıra  marka saatlerde vazgeçilmez adresiniz olmaya devam ediyor.

14-18-22 ayar altın seçenekleri ve Cumhuriyet altınları ile özel günlerinizin zazgeçilmeyen adresi Özcan Altınbaş, haringey ve Waltham Cross şubeleri ile hizmet veriyor

Altınbaş’ın İngiltere’deki tek yetkili şubesi olan Özcan Altınbaş, 2014 yılının altın ve pırlanta takı ve koleksiyonlarında devam ettirdiği indirim günleri ve devam ettirdiği taksitli şatışlarıyla büyük ilgi görüyor. Altın çeşitleri, pırlanta takılar, ziynetler ve her türlü çeyrek, yarım ve tam altının yanısıra gümüş takıların da yer aldığı Özcan Altınbaş Mağazaları’nda ayrıca Seiko, Guess, D&G, Swatch, Emporio&Armani, Calvin Klein, Fossil, DKNY ve Citizen gibi herkes tarafından beğenilen dünyaca ünlü saat markalarının en

Düğün, nişan ve her tütlü özel günleriniz için veya yatırımlarınız için çeyrek, yarım ve tam altın Özcan Altınbaş mağazalarından alınır.

 

Yenilenen takı ve pırtlanta koleksiyonları

 

güzel ürünleriyle sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor.  Türk Standartları Ensitüsü (TSE) onaylı 14, 18 ve 22 ayar altın çeşitleri, çeyrek, yarım, tam, Ata ve Cumhuriyet altınları ile her türlü özel günlerinizin adresi Özcan Altınbaş, Harringey ve Waltham Cross olmak üzere iki büyük mağazasında zengin ürün çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hangi koşulda olursa olsun kullanmadığınız, kırılmış yada tahrip edilmiş altınlarınızı paraya dönüştüren Özcan Altınbaş, onarıma ihtiyacı olan, tamir gerektiren her türlü takılarınıza da her iki şubesinde hali hazırda sürdürdüğü tamir servisi hizmetiyle hızlı bir şekilde çözüm sunuluyor.  Sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara unutamayacakları güzellikler katmak istiyorsanız mutlaka Özcan Altınbaş’ın Haringey ve Waltham Cross’daki şubelerine uğramakta geç kalmayın.

 

 

Dünyaca ünlü saat markaları.

 

 

 

Exit mobile version