Site icon Londra Gazete

Keyifli eğlence, Tramp Restaurant’da sizlerle

LONDRA’DA aileniz veya dostlarınızla birlikte, birbirinden keyifli fasıl parçaları ile felekten bir gece çalmak istiyorsanız, Tramp Restaurant tam size göre.

Birbirinden lezzetli yemek ve meze çeşitleri ile hem Türk toplumu hem de yabancıların beğenisini toplayan Tramp Restaurant, hafta sonu canlı fasıl müziği ile kulaklarınızın pasını siliyor. Ayrıca mekanda belirli zamanlarda bir birinden değerli sanatçılar jazz ve pop müzik performansı sergiliyor. Haringey merkezinde olması ise bu güzel mekana oldukça kolay bir ulaşım sağlıyor.

Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz, şık tasarımı ile sevdiklerinize özel davet ve partilerde düzenleyebileceğiniz Tramp Restaurant’ı mutlaka ziyaret etmeniz gerek.

Güler yüzlü personeli ile gündüzleri kafe olarak hizmet veren Tramp Restaurant birbirinden lezzetli menüsü Londra’da aradığınız gerçek lezzeti bulmanızı sağlayacak.

LEZZETLİ DENİZ ÜRÜNLERİ

Eğer hafta sonu keyfiniz için şöyle güzel bir balık yemek isterseniz mekanın usta şeflerinin hazırladığı enfes balık çeşitlerini mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

Siz de Tramp Restaurant’da sevdikleriniz ile birlikte keyifli saatler geçirmek isterseniz 361 Green Lanes Harringay London N41DY adresini ziyaret edebilir veya rezervasyon için 020 8442 5125 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version