Site icon Londra Gazete

Lyca Mobile’dan Süleymanye’de iftar Yemeği

suleymaniye-1Dünyanın en büyük iletişim devlerinden Lyca Mobile, 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle Londra’da yaşayan müslümanlara bir iftar yemeği verdi.

İslam aleminin kutsal ayı ve 11 ayın sultanı Ramazan, geçtiğimiz Perşembe akşamı kılınan ilk teravih namazıyla başlarken, İngiltere’de yaşayan Türk Toplumu da gerçekleştirilen toplu iftarlarla bu mübarek en iyi şekilde yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyor.

14 ülkede 8 milyondan fazla müşterisi bulunan, her gün en az 22 milyon kişiyi birbirine bağlayan iletişim devlerinden Lyca Mobile, Süleymaniye Kültür Merkezi ile birlikte ortaklaşa bir iftar yemeği verdi.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Shoreditch’de bulunan Süleymaniye Kültür Merkezi’nde akşam namazına mütakip Lyca Mobile’in sponsorluğunda organize edilen iftara 300’e yakın kişi katıldı.

Ülkelerinden uzak mübarek Ramazan’ı buruk bir sevinç ile karşılayan gurbetteki vatandaşlarımız iftarlarını heyecan ile açtılar.

İftara katılan Lyca Mobile yetkilileri düzenledikleri iftar yemeği ile toplumlar arasındaki birlik ve dayanışmayı daha da arttırmayı arzuladıklarını, Lyca Mobile olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini belirttiler.

Exit mobile version