Site icon Londra Gazete

Kıbrıs’ın geleneksel lezzetlerini keşfedin

Londra ve Kıbrıs iş dünyasında tanınan, spor camiasında ise şehrin en sevilen simalarından birisi olan Şah Gaziler, Worth’s Bakery isimli işletmesinde Kıbrıs’ın geleneksel lezzetlerini yaşatmaya devam ediyor.

Kıbrıs mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini 14 yılı aşkın bir süredir Londra’da müşterilerine sunduklarını belirten Şah Gaziler, işletmesine gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Worth’s Bakery Kıbrıs lezzetlerini özleyen herkesi bastiş, pilavuna, zeytinli, hellimli, tahinli, peksemet, çörek ve kurabiyelerin yanı sıra sizleri “içi dolu” ile de buluşturuyor.

Düğün, nişan, doğum günü ve özel organizasyonlar için kişiye özel pastalar hazırlayan Worth’s Bakery, özellikle bu konuda Londra’da ilk akla gelen markalardan biri olmuş durumda.

Kent bölgesinde faaliyet gösteren Worth’s Bakery büyük bir titizlikle hazırlanan birbirinden lezzetli çeşitleri ile siparişlerinizi bekliyor. Ayrıca siparişlerinize delivery hizmeti verdiklerini hatırlatmamızda yarar var.

Siz de Kıbrıs lezzetlerine aşıksanız veya bu lezzetleri keşfetmek istiyorsanız, mutlaka 110 High Street, Welling, Kent DA16 1TJ adresinde hizmet veren Worth’s Bakery’i ziyaret edin. Sipariş vermek ve bilgi almak içinse 0208 3033777 veya 0776 6015258 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Exit mobile version