Site icon Londra Gazete

Xhaka’ya ırkçılık suçlaması

Arsenal‘in sezon başı 45 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Monchengladbach‘tan transfer ettiği Granit Xhaka‘nın başı ırkçlık suçlamasıyla dertte…

24 yaşındaki oyuncunun kendisini ziyarete gelen bir arkadaşını uğurlamak için Londra Heathrow Havalimanı‘na gittiği sırada çalışanlarla tartışma yaşadığı ve bir kişiyi ırkçı hakaretler savurduğu iddia edildi.
BBC’de yer alan habere göre; pazartesi akşamı havalimanına giden Xhaka ve arkadaşı, biniş saatini geçirdikleri sebebiyle uçağa alınmadılar.
Bu dakikadan sonra ise havayolu çalışanlarıyla Xhaka ve arkadaşı arasında sert tartışmalar yaşandı ve sonunda polis çağrıldı.
Bir polis yaptığı açıklamada ise tartışmanın taraflarından olmayan bir kişinin ırkçı hakaretlerde bulunduğunu ve sorgulandığını kaydetti. Haberde bu kişinin Xhaka olduğu öne sürüldü. Arsenal, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
Xhaka, haftasonu Arsenal’in son dakika penaltısıyla Burnley’i mağlup ettiği maçta rakibine yaptığı sert müdahaleden ötürü direkt kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. (fanatik)

Exit mobile version