Site icon Londra Gazete

Aylık toplantıda birlik ve beraberlik ruhu istendi

 

Son haftalarda Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde ve kulüpler bazında yaşanan huzursuzluklar, Aralık ayı toplantısının ana gündemini oluşturdu.

Haringey’deki Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nde yapılan ve 21 takım temsilcisinin katıldığı toplantıda konuşan TTFF Başkanı Kemal Soyer, yaşanan tatsızlıklara son verilmesini istedi. Soyer, İngiltere’deki en büyük toplum kuruluşu olduklarını hatırlatarak 1976’dan bugünlere gelinmesinin ana nedeni olan birlik ve beraberliği devam ettirerek, hizmetlerin sürmesinin ana gayeleri olması gerektiğinin altını çizdi.

TTFF Başkanı Kemal Soyer.

Federasyon Sekreterlerinin de konuları hakkında bilgi verdiği toplantının sonunda konuşan Yeni Boğaziçi Başkanı Edoğan Baca, kırgınlıkların sona ermesini ve beyaz bir sayfa açılmasını istedi.

Toplantıda yönetimde boşalan Disiplin Sekreteliği ve bir Faal üyelik için 20 Aralık’ta Olağanüstü Genel Kurul yapılması da kabul edildi. Toplantının bitimini takiben TTFF üyeleri Serdar Sarı ile İrfan Davulcular’ın yaptıkları sert tartışma gözlerden kaçmadı.

Exit mobile version