Site icon Londra Gazete

Veteran Ligde çekişme sürüyor

 

TTFF Başkanı Kemal Soyer, haftanın en iyileri seçilen (soldan); Eurome’den Olgun Külah, Yavruvatan’dan Nazım Çelebi, Türkmenköy’den Selim Zurnacı ve Narlı FC’den Özgür Aktaş’a ödüllerini verdi.

Locus Estate Türk Veteran Ligleri çekişmeli maçlara sahne oluyor. Ligin O35 kategorisinde her hafta alınan sürpriz sonuçlar dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı New River Sports Centre’daki O35 kategorisinde lider Anatolian, Vefa’yı 3-0 yenerek yoluna devam etti. Diyarbakırspor’a 7-2 galip gelen Yurtseven geceye damgasını vururken, Kaleburnu önünde üç puanı 2-1’lik skorla sürpriz bir şekilde kazanan Gaziantepspor üst sıralara göz diktiğini gösterdi.

Yeni Boğaziçi’ni 3-2 yenen Narlı FC de ligde zirveye yakın olmaya çalışan takımlardan. Akova, Adana Demirspor’a 2-1, Kafkas Gençlik de Maveriks’e 5-2 üstünlük sağlayıp, haftayı üçer puanla geride bıraktı.

O45 kategorisinde Türkmenköy, takipçisi Euromed’i 2-0 mağlup etti ve rakibini üç puan geride bırakıp zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu arada Mehmetçik’in çekilmesi lige katılan Vadili ise ilk maçında Yeni Boğaziçi ile 1-1 berabere kaldı. Diğer maçta ise Akdenizspor, Yavruvatan’a 5-2’lik fark yaparak galip geldi.

 

 

Exit mobile version