Site icon Londra Gazete

Koçgiri hükmen galip

TTFF Lisans Sekreteri İrfan Davulcular.

TTFF Lisans Sekreteri İrfan Davulcular.

İkinci Küme’de Peter May Sports Centre’da oynanması gereken maçta Baf ÜY Paramal’ın lisansları olmadığı için Koçgiri hükmen galip gelerek üç puanın sahibi oldu.

Koçgiri yöneticisi Ozan Akkaya, hakemin gelmemesi nedeniyle bir seyircinin yönettiği maçta Baf ÜY Paramal’ı 4-0 yendiklerini söyledi. Ancak Futbol Federasyonu Lisans Sekreteri İrfan Davulcular, Baf ÜY Paramal takımında yaşanan iç sorun nedeniyle yönetimin, Cumartesi günü kendilerine başvurarak tüm futbolcuların lisanslarını iptal edildiğinin ve maça çıkamayacaklarının bildirildiğini belirtti. Bu nedenle karşılaşmaya hakem tayini yapılmadığını kaydeden İrfan Davulcular, buna rağmen bir gün sonra toplama ve lisanssız futbolcularla sahaya çıkmalarının kabul edilemez olduğunu kaydetti. Davulcular, karşılaşma öncesi Koçgiri takımına durumu bildirdiğini, ancak onların da sahaya çıkıp karşılaşmaya resmi maç görüntüsü vermeye çalışmalarını anlayamadığını ifade etti.

TTFF Lisans Sekreteri İrfan Davulcular, Birinci Küme’de de üçüncü maçına çıkmayan Çetinkaya takımının ligden çıkartılacağını ifade etti.

Exit mobile version