Site icon Londra Gazete

Bellerin imzayı atıyor

Hector Bellerin.

Hector Bellerin.

Barcelona’nın sağ bek transferi listesinde ilk sırada bulunan Hector Bellerin, kulübü Arsenal ile olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatıyor.

Uzun yıllardır sağ beki mevkini emanet ettiği Dani Alves ile yollarını ayırdıktan sonra o bölgede Aleix Vidal dışında alternatifi kalmayan ve bu sezon sık sık Sergi Roberto‘yu sağ bekte oynatmak zorunda kalan Barcelona’nın Hector Bellerin hayallari suya düşüyor.

Telegraph gazetesinde yer alan habere göre; Arsenal ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan İspanyol futbolcu, yıllık ücretini ikiye katlayacağı yeni bir sözleşme için kulübüyle anlaşmaya vardı.

21 yaşındaki sağ bekin menajeri Albert Botines yaptığı açıklamada; ”Kulüple anlaşmaya vardık. Hector, Arsenal’de mutlu.” diyerek anlaşma haberlerini doğruladı. Şu anda haftalık 40 bin sterlin kazanan genç futbolcunun, yeni sözleşmeye imza atmasının ardından haftalık 100 bin sterlin kazanacağı öne sürülüyor.

Barcelona alt yapısından yetişen Bellerin, 2011 yazında henüz 16 yaşındayken 500 bin euro bonservis bedeliyle Arsenal’e transfer olmuştu. İspanyol futbolcu bu sezon forma giydiği 14 resmi karşılaşmada bir asist yaptı.

Exit mobile version