Site icon Londra Gazete

Trabzonsporlu Lemi Çelik’i de şok ettiler

lemi-celik-ttff-1-jpeg

Zaman zaman geldiği Londra’da bu kez Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)’nun Kasım ayı toplantısına katılan Trabzonspor’un eski ünlü yıldızı Lemi Çelik, yaşananlar karşısında şok oldu.

Türk futbol adamı, TTFF’nin toplantısında yaşanan sert tartışmalar ve gergin anlardan sonra yaptığı konuşmada, şahit oldukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Haringey’deki Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nde geçtiğimiz Salı günü yapılan toplantıda söz alarak, kısa bir konuşma yapan Lemi Çelik, çok çaba harcanarak birşey yapılmak istenen böylesine ortamda sevgisizlik olmasının hoş olmadığını vurguladı.

Lemi Çelik, İngiltere gibi medeni bir ülkede Türk toplumunun toplantısında insanların birbirlerine saygısız davranmasını ise anlaşılır bulmadığının altını çizdi.

Bu arada toplantıya katılan kulüp temsilcilerinden Doğan Türk Birliği’nin Başkanı Alp Ermiya, Lemi Çelik gibi bir futbol adamının önünde yaşananların utanç verici olduğunu söyledi. Ermiya, “Lemi Çelik’in söyledikleri karşısında yüzüm kızardı. Ama daha da garibi kulüp temsilcilerinin onun sözlerini alkışmaları oldu” diye konuştu.

Exit mobile version