Site icon Londra Gazete

Yalova, yarı finalde: 5-2

Ezel Türk Ligi 1.Küme temsilcisi Yalova, London Sunday Challenge Cup’ta, Thames Borough’ya 5-2 galip geldi ve son dört takım arasına girdi.

Yalova, çeyrek final maçını etkili futboluyla kazanıp, sevinen taraf oldu.

Sahası Brimsdown Stadı’nın yağışlar nedeniyle uygun olmaması yüzünden dört kez ertelenen kupa mücadelesinde Yalova, özellikle ikinci yarıda kurduğu baskıyla sonuca gitmeyi bildi.

Oyunun başlarında konuk ekip, hızlı ataklarla geldiği Yalova kalesinde iki gol buldu. Yalova, bir anda 2-0 geriye düşmesine karşın çabuk toparlandı. Dürü ve Anderson’un vuruşlarıyla devreyi 2-2 bitirdi.

Oyunun ikinci 45 dakikasında kontrolü eline alan Yalova, golleri de bulmaya başladı. Jay’in üst üste golleriyle skoru 4-2 yapıp, rahatlayan Yalova, Enver’le de skoru

5-2 olarak ilan etti.

London Sunday Junior Cup’ta yarı finale kalma başarısı gösteren Yalova, 9 Mart Pazar günü Brimsdown Stadı’nda saat 11.00’de başlayacak karşılaşmada Dees ile karşılaşacak.

İKİ KEZ YENDİ, FİNALDE KAYBETTİ

Yalova, geçmiş yıllarda Dees ile üç kez karşı karşıya geldi. Rakibini iki yarı final maçında eleyen Yalova, Dulwich Hamlet Stadı’nda oynadığı London Sunday Intermediate Cup finalinde ise 1-0 yenildi.

 

 

Exit mobile version