Site icon Londra Gazete

West Ham-Middlesborough maçında üç kişi tutuklandı

38fdd6cc00000578-0-image-a-37_1475349179934

Stratford’daki London Stadium’da dün oynanan ve 1-1 sonuçlanan West Ham United-Middlesborough Premier League maçından sonra çıkan olaylarda üç kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İki takım taraftarları arasında tibünlerde yaşanan gerginliğin ardından karşılaşma sonrası stat dışında başlayan olaylar yumruk ve tekmeleşmeye dönüştü. Özel güvenlik ve polisler tarafından yapılan müdahale sonucu olaylar büyümeden önlendi iki takım taraftarları hızla uzaklaştırıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamada olaylarda yer alan iki taraftar ile polise saldıran bir kişi gözaltına alındı. Açıklamada olaylarda önemli yaralanmalar olmadığı belirtildi.

West Ham United, bu sezon maçlarını London Stadium adıyla bilinen Olimpiyat Stadı’nda oynuyor. West Ham Kulübü sözcüsü, olaylarda yer alanların küçük bir azınlık olduğunu, Ağustos ayından beri maçlarını izleyen 400 bin kadar seyircinin kusursuz bir şekilde tribünlerde yer aldığına dikkat çekti. Sözcü, “West Ham Kulübü, akılsız bazı kişilerin yaptığı bu tür eylemlerin kendi itibarını lekelemesine izin veremez” dedi.

West Ham Kulübü 2.Başkanı Karren Brady, olaylarda yer aldıkları tespit edilen taraftarlarının ömür boyu stada girmelerinin yasaklanacağını söyledi.

 

Exit mobile version