Site icon Londra Gazete

Diyarbakır yolunda

 

Ender Kalkan, şu anda Kayseri Erciyesspor’u çalıştıran Hikmet Karaman’ı, Londra ziyaretinde misafir etmiş ve Tottenham Hotspurs Kulübü’ne götürmüştü

Londra’da Türk Ligi’nde oynadıktan sonra menajerlik kariyerine başlayan, kurduğu White Hart Lane FC altyapı takımı ile her sezon onlarca gencimizi futbola kazandıran Ender Kalkan, Türkiye 3.Ligi takımlarından Diyarbakırspor’dan teklif aldı.

Sezon başında da BAL Ligi ekiplerinden Zongıldakspor’dan teklif alan, ancak kesin kararı henüz vermeyen Ender Kalkan’ın yeni teklife ciddi baktığı öğrenildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kalkan, Londra Türk Ligi 1.Küme takımlarından Dumlupınar’dan ayrıldıktan sonra Türkiye’de antrenörlük yapmayı ciddi olarak düşündüğünü belirtti. Diyarbakırspor’un şu anda teknik adamsız kaldığını kaydeden Ender Kalkan, menajer aracılığıyla görüşmelerin sürdüğünü, isteklerinin kabulü halinde önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a giderek, sözleşmeyi imzalayacağını açıkladı.

Türkiye’de  futbola  adım atmayı uzun süreden beri düşündüğünü söyleyen Menajer Ender Kalkan, Diyarbakırspor’un A kadrosu kadar, altyapıya da önem vererek, kulübe yeni yıldızlar kazandıracağını, Londra’daki gençlere de kapılar açacağını sözlerine ekledi.

Exit mobile version