Site icon Londra Gazete

Waltham Forest zirveyi kaptı: 2-0

W.FOREST LOGO

 

Essex Senior League Premier Division’da sezona muhteşem bir başlangıç yapan Kem Kemal’in yönetimindeki Waltham Forest, hafta arası ve sonu oynadığı iki maçı da kazanarak beşte beş yaptı ve zirveye oturdu.

Hafta arasında sahası Wadham Lodge’da Sawbridgeworth’u konuk eden ve 84. dakikada Rheo Joseph’in attığı golle 1-0 galip gelen Waltham Forest, geçen Cumartesi günü ise rakip sahada Barkingside’ı 2-0 mağlup etti. Brian Moses’in 20. ve Corey Davidson’un 42. dakikalarda attığı gollerle sonuca giden Forest böylece puanını 15’e çıkardı. Kubilay Akbayrak bu maçların ilkinde 90., ikincisinde de 79. dakikada oyuna dahil oldu. İlk karşılaşmayı 52, ikincisini ise 48 futbolsever izledi.

BU HAFTA İKİ KUPA MAÇI VAR

Waltham Forest, ligdeki başarılarını bu hafta iki kupada da sürdürmek için sahaya çıkacak. Forest, yarın (31 Ağustos Çarşamba) akşam Essex Senior Cup’ta rakip sahada 19.45’te West Essex ile oynayacak.

Waltham Forest, 3 Eylül Cumartesi günü ise kendi sahası olan Wadham Lodge’da FA Cup’a dahil mücadelede Stotfold FC önünde sınav verecek. Maç saat 15.00’de başlayacak.

Exit mobile version