Site icon Londra Gazete

Dumlupınar yeni baştan

Dumlupınar’ın yöneticileri Mustafa Özyasa ve Rüstem İyikal (sağda).

Dumlupınar’ın yöneticileri Mustafa Özyasa ve Rüstem İyikal (sağda).

Geçtiğimiz sezon normal lig sezonunu çok puanla farkıyla lider kapatmasına rağmen, play-off grubunda şampiyonluğu kaptıran Dumlupınar, yeni döneme yenilediği kadroyla hazırlanıyor.

Yönetim Kurulu üyesi Rüstem İyikal, kadroda önemli değişiklikler olduğunu belirterek, “Geçen yıl küçük hatalarla şampiyonluğu kaçırdık. Oluşturduğumuz yeni kadro ile bu kez hata yapmadan sonuca gideceğiz” dedi.

Yusuf, Tashan ve Doğan’ın Türk Ligi takımlarına, Arian ve Junior’un da mukaveleli olarak yarı profesyonel lig takımlarına gittiğini söyleyen İyikal, başta Hulusi ve Cenk olmak üzere imza attırdıkları tüm isimlerin yetenekli olduğunu ve Dumlupınar’a çok şeyler vereceklerine inandığını ifade etti.

Şu ana dek iki hazırlık karşılaşması yaptıklarına değinen Dumlupınar yöneticisi Rüstem İyikal, ligin başlama tarihine kadar oynayacakları maçlarla ideal onbirlerinin ortaya çıkacağını da ifade eti.

İyikal, Lig ve Federasyon Kupası’nın yanısıra London Challenge Cup’ı da hedeflediklerine işaret etti ve “Üç kulvarda da en iyiye ulaşmak amacımız” diye konuştu.

Dumlupınar’ı yeni sezona teknik adam olarak Mustafa Tezel ve yardımcısı Ali Açık hazırlıyor.

 

Foto:1

Dumlupınar’ın yöneticileri Mustafa Özyasa ve Rüstem İyikal (sağda).

Exit mobile version