Site icon Londra Gazete

Barcelona, Ukrayna ve Kıbrıs’a gidecekler

 

Yeni sezona hazırlanan LTM’nin geçen hafta oynadığı özel maçtaki kadrosu.

 

Barnet Ligi’nde yer aldığı son iki sezon şampiyon olan Londra Türk Master (LTM) takımı, bu yıl yine yurtdışından çok sayıda davet aldı.

Başarılı temsilcimiz Eylül ve Kasım ayı periyodunda üç dış temas yapacak. Eylül ayının sonlarına doğru Ukrayna’daki bir turnuvaya iştirak edecek olan temsilcimiz Ekim ayında da Barcelona şehrinin davetlisi olarak İspanya’ya uçacak. LTM, 11-20 Kasım tarihleri arasında her yıl olduğu gibi Kuzey Kıbrıs’ta olacak.

LTM Başkanı Ümit Çıkıkçıoğlu.

Barnet Ligi’nin ise Eylül ayının başında başlayacağını söyleyen Başkan Ümit Çıkıkçıoğlu, Barcelona’dan aldıkları davetle ilgili olarak da, “Barcelona Kulübü ile yakın ilişkisi olan bir takımdan davet aldık. Oradaki maçı Barcelona Kulübü’nün antrenman sahasında yapacağımız belirtildi, hatta Barcelonalı futbolcularla tanışıp, fotoğraf çekme imkanımız bulunduğu da iletildi. Daha sonraki tarihte de bu veteran takımını Londra’da konuk edeceğiz” dedi.

Ukrayna’daki davetin tam netleşmediğini, ancak bu olmadığı takdirde Beyaz Rusya’ya (Belarus) gideceklerini kaydeden Başkan Çıkıkçıoğlu, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve kendilerini yoğun bir sezonun beklediğini ifade etti.

LTM’lilerin önceki hafta yaptığı açılıştan bir görüntü.

Exit mobile version