Site icon Londra Gazete

Trabzonspor, bu sezon London Cup’ta

 

Ferhat Hüseyin, yeni sezon Trabzonspor’un kalesini koruyacak.

Geçtiğimiz sezon Türk Ligi Birinci Küme’de büyük başarı göstererek şampiyon olan Trabzonspor yeni dönemde London Sunday Trophy Cup’ta da mücadele edecek.

Hedefleri arasına Federasyon Kupası’nı da alarak üçleyen Bordo-Mavili ekibin menajeri Emrah Kaya, şu anda 28 kişilik kadroları olduğunu, bunu lige kadar 25’e düşüreceklerini söyledi. Geçen yılki başarılarını geliştirerek sürdürmek istediklerini kaydeden  Kaya, ana sponspor olarak Meto Print’le anlaştıklarını ifade etti. Cudworth Taxi ve bazı sponsorların da kendilerine destek vereceklerini kaydadan Emrah Kaya, son olarak Türk Ligi’nin tecrübeli kalecilerinden Ferhat Hüseyin’e de imza attırarak transferi kapattıklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray’la oynadıkları hazırlık maçına da değinen Menajer Kaya, “İlk onbirimizden sekiz eksikle oynadığımız maçta rakip kalecinin de çok başarılı kurtarışlar yapması sonucu bu skor ortaya çıktı. Üstelik rakip takımda geçen yıl bizde şampiyonluk yaşamış Baran ve İzci gibi isimlerin bulunduğunu da hatırlatmak isterim” dedi.

Menajer Emrah Kaya, üç kulvarda da iddialı olduklarını vurguladı.

 

 

 

Exit mobile version