Site icon Londra Gazete

Londra’dan şampiyon Mehmetçik’e destek

 

Mehmetçikliler Kıbrıs’taki kutlama gecesinde (soldan); Mehmet Gürlü, Mustafa Özalp, Serdar Sarı, Yusuf Kandili ve Yusuf Özalp.

KKTC Birinci Lige yükselme maçında Meserya’ya 2-1 galip gelen ve hedefe ulaşan Mehmetçik’e Londra’daki köylüleri de destek verdi.

İngiltere Mehmetçikliler Yardım Cemiyeti Başkanı Serdar Sarı’nın yanısıra bir zamanlar Londra Mehmetçik’te forma giyen isimler de final maçında yerlerini almıştı.

Serdar Sarı, KKTC’de Mehmetçik’in bu kez şanssızlığını kırarak güzel bir futbolla Birinci Lige yükseldiğini belirterek, tribünlerdeki yüzlerce taraftarın da başarıda önemli rol oynadığına işaret etti. Mehmetçik yönetimini, futbolcuları ve tüm Mehmetçiklileri elde edilen sonuçtan dolayı kutlayan Serdar Sarı, “Artık Mehmetçik’in önünde çok daha büyük hedefler var” dedi. Kıbrıs’taki Mehmetçik’in gerek futbolcu, gerekse yönetim bazında genç bir kadroyla hedefe koştuğunu söyleyen İngiltere Mehmetçikli’ler Cemiyeti Başkanı Serdar Sarı, “Aynı şekilde Londra’da gerek Cemiyeti, gerekse futbol takımını genç futbolcularla, genç yöneticilerle takviye ederek Mehmetçik’in adının uzun yıllar sürdürmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Londralı şarkıcı Doğan Akın ile Londra Mehmetçik’in eski futbolcuları Ahmet Sözalp ve Batur Sağlamer de final mücadelesini izledi.

Mehmetçikli taraftar tribünlerde takımlarına büyük destek verdi.

Mehmetçikli futbolcular şampiyonluk sevincini böyle yaşadı.

Exit mobile version