Site icon Londra Gazete

Geçitkaleli’lerin sıcak buluşması

Kuzey Kıbrıs'tan gelen Geçitkale Günayspor'un yöneticileri ve Londra'daki Geçitkaleli'ler, biraraya gelerek birlikteliklerini fotoğraf karesinde ölümsüzleştirdiler. (Fotoğraflar: Burak GÜLŞEN)

Kuzey Kıbrıs’tan gelen Geçitkale Günayspor’un yöneticileri ve Londra’daki Geçitkaleli’ler, biraraya gelerek birlikteliklerini fotoğraf karesinde ölümsüzleştirdiler.
(Fotoğraflar: Burak GÜLŞEN)

 

Turgut Esendağlı ve Akın Uysal, konuk Geçitkale Günayspor heyetiyle.

Halen KKTC 2.Ligi’nde lider durumda bulunan Geçitkale Günayspor’un Başkanı Olsam Oran, Asbaşkan Fehim Küçük ve Yönetim Kurulu üyesi Hasan Çaltılı’nın katıldığı geceye 100’e yakın davetli katıldı.

Hüsnü Kişi’nin sunuculuğunu yaptığı gecede açılış konuçmalarını AkınUysal ve Olsam Oran yaptı.1968 yılında kurulan kulübün geçmişinden bugüne dek kesitlerin yer aldığı DVD gösterimini takiben, Geçitkale’ye emekleri geçen Naim Bilal, Hüseyin Kanizi, Uğur Çavuş ve Emirali Hüseyin’e belgeleri verildi.

Kıbrıs’taki Geçitkale Günayspor’un Londra’daki köylülerin de takibinde olduğunu göstermek, birlik ve beraberlik ruhunu  çağrıştırmayı amaçlayan gecede, sembolik olarak toplanan 1000 sterlin ile Geçitkale formasına atılan imzalar karşılığı alınan 200 sterlin Geçitkale Kulübü’ne verilirken, yardımları yapanların isim listesi ve imzalı formanın kulüp binasında sergileneceği belirtildi.

Öte yandan konuk Geçitkale Günayspor heyeti, geçtiğimiz Cumartesi günü de Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti. President Akın Uysal ve Başkan Turgut Esendağlı, konuklarına faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Destek verenlerin imzaladığı forma Geçitkale Kulübü’nde sergilenecek.

Aralarında Naim Bilal’in de bulunduğu Geçitkale’ye hizmeti geçenlere belgeleri verildi.

Exit mobile version