Site icon Londra Gazete

Türkiye ve Arda hayal kırıklığı yaşattı

5765271b67b0a976d472fad5

İngiltere’nin en yüksek tirajlı iki gazetesi The Mirror ve The Sun, Euro2016’da grubunda favori İspanya’nın, Türk Milli Takımı önünde 3-0’lık rahat galibiyet aldığına değindi. Gazeteler Türkiye ve Arda Turan’ın hayal kırıklığı yarattığını yazdı. The Sun, Arda Turan’ın, Türk seyirciler tarafından devamlı ıslıklandığına da dikkat çekti.

‘İPLER İSPANYA’DAYDI’
The Mirror, “İspanya’dan Hindi rostosu” başlığıyla verdiği haberinde İspanya’nın baştan sona hakimi olduğu oyunda, Çek Cumhuriyeti maçında eleştirilen golcü Morata’nın 2 golle ön plana çıktığını yazdı. Gazetede yer alan haberde, Türkiye’nin takım kaptanı Arda Turan’ın kötü futboluyla yine hayal kırıklığı yarattığı yorumları yapılırken, “Morata’nın golüne kadar ortada giden oyunda İspanya, golün ardından dizginleri eline alıp rahat bir galibiyet elde etti” ifadelerine yer verildi.

 ‘MORATA VE NOLİTO DAMGA VURDU’
The Sun gazetesi ise “Hindi dolması” başlığını atarken, “Morata ve Nolito, Euro2016’ya İspanya’nın damgasını vurdu. İspanya teknik direktörü Del Bosque, Çek Cumhuriyeti maçının aynı 11’ini sahaya sürerken, bu kez 3 golle istediğini aldı. Türk seyirciler Arda’yı, top her ayağına gelişinde ıslıkladı” diye yazdı.

Exit mobile version