Site icon Londra Gazete

Arsenal’li taraftarlar Wenger’i protesto etti

 

Premier League’de 12 yıldan beri şampiyonluğa hasret kalan Arsenal’da taraftarların, yönetime ve teknik adam Arsen Wenger’e tepkileri büyüyor.

Kuzey Londra takımının, dün sahası Emirates’te Norwich City’ye 59. dakikada Welbeck’in golüyle 1-0 galip geldiği ve Mesut Özil’in sahanın en iyisi seçildiği lig maçında bir grup taraftar, anlamlı pankartlarla Wenger’in ve yönetimin dikkatini çekti.

Son haftalarda artan tepkilere, yenisini ekleyen taraftarlar 12 yıllık hasrete dikkat çekmek için maçın başlamasından sonraki 12. dakika ile bitime 12 dakika kala iki kez protesto gösterisinde bulundu. Birkaç yüz taraftarın katıldığı gösteride tribünlerde ilginç pankartlar yer aldı.

‘Değişim Zamanı’ pankartı en fazla olanıydı ve yönetime yönelik bir tepkiyi özetliyordu. Bir başka pankart ise Wenger’i odaklıyordu. ’12 yıl Arsene Wenger: Özür, 9 ay Ranieri: Şampiyonluk’ yazılı pankartta ise Leicester City Menajeri Ranieri’nin 9 aydan beri görev yapmasına karşılık elde ettiği başarı vurgulanıyordu. Bir başka pankartlarda ise ‘Arsene, geçmiş anılar için çok teşekkürler ama artık sana güle güle demek zamanı’ ve ‘Git artık Wenger ‘yazılarıyla direkt teknik adam hedefleniyordu.

Exit mobile version