Site icon Londra Gazete

Tansel Osman’ı Adanaspor kaptı

Tansel Osman, Yenicami'de bu sezon formunun zirvesindeydi.

Tansel Osman, Yenicami’de bu sezon formunun zirvesindeydi.

 

Ramadan Rıfat, Akıncılarlı’ların Tansel’den gurur duyacağını ifade etti.

Londra Türk Ligi 1.Küme takımlarından Yavruvatan ve Akıncılar’da oynadıktan sonra üç yıl önce gittiği Kuzey Kıbrıs’ta da KKTC Süper Ligi ekiplerinden Türk Ocağı ile Yenicami’de forma giyen Tansel Ekingen (Osman), Türkiye PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor’la anlaştı.

KKTC Süper Ligi’nde gol krallığı yarışında da iddialı konumda bulunan 26 yaşındaki Tansel, bir süreden beri Adanaspor’da forma giyiyordu.

Varılan anlaşmaya göre Tansel Ekingen (Osman), Adanaspor’la 2,5 yıllık mukavele karşılığında haftada 1500 pound alacak. Ayrıca 600 poundu bulan primlerden de yararlanacak.

RIFAT VE ÇIKIKÇIOĞLU KUTLADI

Londra Türk Ligi 1.Küme takımlarından Akıncılar Futbol Direktörü Ramadan Rıfat, Osman’ın Akıncılar köyünden olduğunu belirterek, Adanaspor gibi bir takımda oynayacak olmasından gurur duyacaklarını söyledi ve başarılar diledi.

Londra 2.Küme takımlarından Yavruvatan’ın Menajeri Enver Çıkıçıoğlu da, Tansel’in çok yetenekli ve futbolu severek oynayan, disiplinli biri olduğunu belirtti ve Adanaspor’da da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Enver Çıkıçıoğlu, Tansel’in Adanaspor’da da başarılı olacağına emin.

Exit mobile version