Site icon Londra Gazete

Londra-K.Kıbrıs Dostluk Köprüsü

LONDRA Türk Masterler Kulübü tarafından düzenlenen 2012 London Masters Portfolio Cup Turnuvası’nda Kıbrıs Güzelyurt Masterleri, finalde Kıbrıs Lefkoşa+Boğaziçi Masterler Karması’nı 1-0 yenerek şampiyon oldu.

Wadham Lodge halı sahasında geçtiğimiz Pazar günü yapılan turnuvaya iki takım halinde katılan Londra Masterler de üçüncü ve dördüncükleri paylaştı. Konuk Masterler,  Globe  Rangers FC (Vet) ile oynadıkları özel maçı ise 6-1 kazandı.

KUPA VE ÖZEL MAÇLAR

Geçtiğimiz Pazartesi gelen Güzelyurt ile Çarşamba akşamı Londra’da olan Lefkoşa+Boğaziçi Masterler Karması, Cuma günü yaptıkları hafif çalışmadan sonra Cumartesi günü tek takım halinde İngiliz liginde yer alan Globe Rangers FC (Vet) takımı ile karşılaştı. Wadham Lodge sahasında oynanan mücadelede Kıbrıs temsilcileri farklı bir skorla sahadan 6-1 galip ayrıldı.

Yine aynı sahada ertesi gün oynanan 2012 London Masters Portfolio Cup’ta ise dört takım yer aldı. Konuk Kıbrıs temsilcilerinin yanısıra Londra Türk Master takımı da iki takım halinde kupaya iştirak etti.

İlk karşılaşmada Londra Master A takımı ile Güzelyurt karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı konuk ekip 1-0 kazandı. Tek golü ilk yarıda Murat attı.

Günün ikinci oyununda Londra Master B takımı ile Lefkoşa+Boğaziçi Master Karması karşı karşıya geldi. Bu maçı da Kıbrıs temsilcisi Akay’ın vuruşuyla 1-0 galip bitirdi.

Üçüncülük maçında Londra Masterlerin B takımı, A takımını Selim’in golüyle 1-0 yendi. Finalde karşılaşan iki Kıbrıs ekibinden Güzelyurt, Lefkoşa+Boğaziçi’e Adnan’ın kaydettiği golle üstünlük sağladı.

Maçtan sonra ise düzenlenen törenle takımlara kupaları verildi. ( Images/ Erem Kansoy)

Exit mobile version