Site icon Londra Gazete

Hatanın bizle ilgisi yok!

 

Eray Öznacar.

Geçtiğimiz Pazar günü oynanmayan Esenler FC maçı hakkında açıklamada bulunan Dumlupınar Iceworld Sekreteri Eray Öznacar, maçlarını oynadıkları Drapper Field saha yetkililerinin hatasından kaynaklanan bir durum olduğunu belirtti.

Eray Öznacar, sahayı sezonluk olarak kiraladıklarını, ancak lig fistüründeki değişiklikler nedeniyle, saha yöneticilerinin de isteğiyle haftalığa dönüştürdüklerini ifade etti.

Öznacar şöyle devam etti: “Telefonla sahayı kiralayabileceğimizi söylediler. Ancak sistemdeki bir hata nedeniyle kayıdı daha sonra yapacaklarını, bu Pazar maça gelebileceğimiz bildirildi. Ancak o esnada internet aracılığıyla bir takım sahayı kiralamış, saha yetkilileri de bu durumu bize bildirmedi. Esenler gibi biz de durumu orada öğrendik. Rakibimize maça 2.45’te başlayabileceğimizi önerdik. Ancak onlar bunu kabul etmedi, herhalde üç puan alma düşüncesiyle bir şans arıyorlar. Maçın oynanmamasında söylediğim gibi bizim hiçbir hatamız yok.

ESENLER: SORUMLULUK DUMLUPINAR’DA

Esenler FC yöneticisi Zafer Koçak, Pazar günü maç saatinde gittiklerinde Dumlupınar’ın sahayı kiralamadığını öğrendiklerini kaydetti.

Zafer Koçak, “Onlar, hatanın tesis yetkililerinde olduğunu söylüyor. Tam olarak bilemiyoruz. Bize maçı 3.00’te oynamayı teklif ettiler. Ancak bazı futbolcularımızın işleriyle ilgili problemleri olduğu için o saate kadar bekleyemeyeceğimizi söyledik. Şimdi Federasyonun kararını bekliyoruz. Bu durumu inceleyip, maç için karar vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version