Site icon Londra Gazete

Sen büyüksün Düzcespor: 3-2

IMG_4238

Londra’nın ‘Üç’ numaralı kupasında en büyük Düzcespor oldu.

Euromed Türk Ligi Birinci Küme temsilcisi, London Sunday Junior Cup’ın 120 dakikalık finalinde Craydon Arrow (U21)’u 3-2 yenerek şampiyon oldu.

Corinthian Cassuals FC’nin sahasında oynanan final mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşmanın başlarında daha etkili görünen Düzcespor, Murat’ın kaydettiği golle öne geçti: 1-0. Ama gençlerden kurulu, çok koşan oyunculara sahip Craydon Arrow (U21) beraberliği sağlamakta gecikmedi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıda ataklarla karşılıklı devam etti. Bu yarıda bir atağı gole çeviren Craydon Arrow 2-1 üstün duruma geçti. Bundan sonra oyunu rakip kaleye yıkan Düzcespor, son bölümde SB ile eşitliği sağladı ve 90  dakikalık normal süre 2-2 bitti.

Uzatmalarda kazanmayı hedefleyen temsilcimiz, ilk bölümde gole ulaşamadı. Karşılaşmanın 116. dakikasında gelişen atakta hakem penaltı noktasını gösterdi. Murat bu atışı gole çevirip, Düzcespor’u kupanın en büyüğü yaptı: 3-2.

Karşılaşmadan sonra Londra Futbol Birliği (LFA) yetkilileri, London Sunday Junior Cup’ı Düzcespor’a verdi. Düzcesporlu futbolcular, şampiyonluklarını coşkuyla kutladı.

Exit mobile version