Site icon Londra Gazete

Tottenham-Arsenal maçı öncesi olaylar çıktı

 

Premier League’de bugün White Hart Lane’de Tottenham ile Arsenal arasında oynanan ve 2-2 biten Kuzey Londra derbi karşılaşması öncesi iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı.

Park Lane ile High Road’un kesiştiği kavşakta karşı karşıya gelen taraftarların kavgasında ilk belirlemeye göre bir taraftar kafasından aldığı darbelerle yaralandı. Atlı polislerin müdahale ettiği olaylardan sonra iki ayrı noktada iki kişinin polis tarafından kamu düzenini bozmak suçlaması yapılarak gözaltına alındığı ve  Kuzey Londra’daki bir merkezde tutulduğu açıklandı.

Bu sezon başında da Capital One League Cup’ta da olaylar çıkmış, bazı Arsenal taraftarlarının tribün koltuklarını zarar verdiği tespit edilmişti.

ARSENAL 10 KİŞİYLE BİR PUAN ALDI

Leicester City’nin lider olduğu Premier League’de Tottenham ile Arsenal 2-2 berabere kaldı. Devreyi Arsenal Ramsey’in 39. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.  Arsenal’da Coquelin’in 55. dakikada çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmasının ardından 60. dakikada Alderweired ve 62. dakikada Kean, attıkları gollerle skoru Tottenham lehine 2-1 yaptı. 76. dakikada Sanchez’in vuruşuyla karşılaşma 2-2 sona erdi.

Exit mobile version