Site icon Londra Gazete

Dumlupınar Iceworld yönetiminden mesaj

 

Dumlupınar Iceworld yöneticileri şampiyonluk kupasıyla.

Geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs’ta 1.Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş adına yapılan Anı Kupası’nı kazanan Euromed Türk Ligi Birinci Küme lideri Dumlupınar Iceworld’un Yönetim Kurulu, bir mesaj yayınladı.

Kendileri tarafından düzenlenen Anı Kupası için destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür edilen Dumlupınar Iceworld’un mesajı şöyle:

“1. Rauf Raif Denktas Anı Turnuvası’nın düzenlenmesinde bizlere yardımcı olan TTFF Başkanımız Sn. Kemal Soyer’e, Sn. Osman Ercen’e, Sn. Fikret Gönlübol’a ve tüm yönetime,  KTFF Başkanı Sn Hasan Sertoğlu’na ve tüm yönetime, Spor Dairesi Müdürü Sn. Besim Erdenay’a ve tüm çalışanlarına, Değirmenlik Belediye Başkanı Sn. Osman Isısal’a ve tüm çalışanlarına, Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Sn. Emirali Öztüccar’a ve tüm yönetimine, Dumlupınar Kulübünden Sn. Çağın Öztenay’a, Sn. Sedat Devecioğlu’na ve tüm yönetimine, Yenicami Kulübü’nden Sn. Emre Perçinci’ye ve tüm yönetimine, Rauf Denktaş Derneği’nden Sn. Latif Akça’ya sonsuz tesekkürlerimizi sunar, bir dahaki turnuvada tekrardan görüşmeyi ümit ederiz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde ufak tefek aksaklıklardan dolayı da affinızı diler, bir sonraki organizasyonda hep birlikte işbirliği ile bu aksaklıkların giderileceği inancındayız.”

Exit mobile version