Site icon Londra Gazete

Denktaş Kupası, Dumlupınar Iceworld’un: 1-0

 

Dumlupınar Icewordlu’lar şampiyonluk kupasıyla.

 

Kıbrıs’ta düzenlenen 1. Rauf Raif Dentkaş Anı Turnuvası’nda en büyük Euromed Londra Türk Ligi 1.Küme temsilcisi Dumlupınar Iceworld oldu.

Taylan, takımına kupayı kazandıran gole imzasını attı.

Dört takımın katıldığı turnuvanın geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan yarı final maçlarını kazanan Dumlupınar Iceworld ile KKTC Süper Ligi’nin son şampiyonu Yenicami’yi karşı karşıya getiren final mücadelesinde sevinen Londra temsilcisi oldu.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda bugün oyynanan maçta Dumlupınar Iceworld, güçlü rakibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın 20. dakikasında Dumlupınar Iceworld, Ariyan’ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. Buna rağmen temposunu bozmayan ve oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz ilk yarıyı 0-0 bitirdi.

İkinci yarıda Yenicami önünde dirençli oyununu sürdüren Euromed Türk Ligi temsilcisi 80. dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada geriden gelen Taylan’ın vuruşu ağlarda nokatalandı. Golden onra Yenicami’den de bir futbolcu kırmızı kart gördü ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Dumlupınar Iceworld kupayı kazandı.

Bu arada Değirmenlik, Kıbrıs Dumlupınar’a 4-3 galip gelerek turnuvanın üçüncülüğünü kazandı.

Exit mobile version