Site icon Londra Gazete

İlk yarıdaki yerimiz kabul edilemez

 

Yalova Aksular, oldukça iddialı başladığı ligde özellikle yeni futbolcularından istediği verimi alamadı.

Türk Ligi’nin ve eski takımlarından biri olan Yalova Aksular, bu seson başında yaptığı transferlerle gözünü zirveye diken bir başlangıç yaptı.

Hasan Salih.

Ancak ilerleyen haftalarda inişli-çıkışlı grafikler çizen, yöneticilerine hayal kırıklığı yaşatan Yalovalı futbolcular, biri erteleme dışında ilk yarı sonunda oynadıkları 10 maçta 13 puan toplayabildi. Şimdilik hedeflenen play-off’un oldukça dışında kalan Sarı-Mavili takım, bu arada kadrodaki bazı futbolcuları da azaltma kararı aldı.

Başkan Hasan Salih, sezona başlarken belirledikleri hedefin uzağında kaldığını kabul ederken, “Bu futbolcu kadrosu ile alınan sonuç fazlasıyla yetersiz kaldı. Ligin başında aldığımız 6-7 futbolcudan maalesef istediğimiz faydayı sağlayamadık. Bu da sahadaki maçlarımıza yansıdı” dedi.

Ligin ikinci yarısına eldeki kadroyla devam edeceklerini, play-off’a kalmak ve Federasyon Kupası’nı kazanmak için mücalede edeceklerini, şimdilik transferi de  düşünmediklerini vurgulayan Başkan Hasan Salih, U21 Ligi’nin kaldırılmasını da Federasyonun büyük yanlışı olarak değerlendirdi.

Exit mobile version