Site icon Londra Gazete

MTG-Pazarcık lig maçında 15 gol

 

İkinci Küme’nin iddialı ekiplerinden Doğan TB, hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Euromed Türk Ligi 2.Küme silbaştan başladı. Çetinkaya’nın katılımıyla takım  sayısı yediye yükselen kümede fikstür de baştan çekildi. Ligin ilk haftasında oynanan üç maçta 29 gol atıldı. Çetinkaya ilk hafta maç oynamadı.

MTG-G.PAZARCIK: 9-6

Pymmes Park sahasında oynanan ve 15 golün atıldığı maçta forvet elemanları şov yaptı. Defansların tel tel döküldüğü karşılaşmada MTG, G. Pazarcık’a 9-6 galip geldi.

Yeşil-Sarılı takımın gollerinden üçünü Marcus, ikişer tanesini Deniz ve Serkan, diğerlerini de Alfie ve Hasdan kaydetti. G. Pazarcık ise Sezai Taşçı’nın dört, Mehmet Temur’un iki gol attığı karşılaşmadan puansız ayrıdı.

DOĞAN TB-YAVRUVATAN: 4-3

Oldukça çekişmeli geçen Pymmes Park’taki maçta Doğan TB, Yavruvatan’a 4-3 galip gelmeyi başardı.

Tecrübeli futbolcuların mücadelesine sahne olan karşılaşmada Doğan TB, İbrahim Ellidört’ün iki, Mark ve Sabri’nin birer vuruşuyla sonuca ulaştı. Yavruvatan’da golleri Daniel, Refet ve Zeynel kaydetti.

BAF ÜLKÜ YURDU-DİYARBAKIR CYPROFOOD: 5-2

Douglas Eyre Sports Centre’da Baf Ülkü Yurdu, konuk ettiği Diyarbakır Cyproffod’u 5-2’lik skorla teslim aldı.

Ev sahibi takımın gol yollarında daha etkili olduğu maçta konuk takım da mücadeleci bir oyun sergiledi. Gavin iki, Yılmaz, Cem ve Victor Baf Ülkü Yurdu’na golleri kazandıran isimler oldu. Diyarbakır’ın sayılarını ise Afeez kaydetti

Exit mobile version