Site icon Londra Gazete

Başkan’dan fırça

FED1Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Turgut Esendağlı, son haftalarda gerek büyükler, gerekse U21 kategorisinde bazı kulüp yöneticilerinin hakemlere yönelik tutumlarını eleştirdi.

Hemen her maça üç hakem tayin etmelerine rağmen, şikayetlerin bitmediğini vurgulayan Turgut Esendağlı, “Hakem beğenmiyorlar. Sürekli olarak hakemleri şikayet için arayan yöneticiler var. Bu istemedikleri hakemler arasında 10 yıldan fazla  Türk Ligi’nde görev yapanlar bile bulunuyor. Her takımın isteğine göre hakem bulmak zorunda değiliz” dedi.

ÇEKİDÜZEN İSTEDİ

Buna karşılık çıkarttıkları lisansları almayan, borçlarını ödemeyen birçok yönetici bulunduğunu belirten Başkan Turgut Esendağlı, artık herkesin kendine çekidüzen vermesini istedi.

Geçen Pazar oynanan Türk Ocağı-Gürünspor maçına da değinen Başkan Esendağlı, maçın sonunda hakeme yönelik darbe sonucu boynunda çizikler oluştuğunu, Gürünspor’un LFA’den ağır para cezası alabileceğini söyledi.

6 KULÜP KATILMADI

Federasyonun aylık toplantısına 14 kulüp temsilcisi katıldı. Toplantıya, Kötürespor, Mehmetçik, Mevlanaspor, Diyarbakırspor, Güney Yıldızı, Ihlaraspor temsilci göndermedi.

Federasyonun piyango biletlerinin satışı da devam ediyor. Adedi 25 pounddan 1000 adet bastırılan piyango biletinin ikramiyesi Noyanlar İnşaatın verdiği Kuzey Kıbrıs’ta bir apartman dairesi.

Exit mobile version