Site icon Londra Gazete

LTM 035, kupada ikinci tura yükseldi (VIDEO)

https://youtu.be/DFIhBu4P6dc

 

Barnet Sunday League Veteran Cup ilk turunda Londra Türk Masterlerin (LTM) iki temsilcisi karşı karşıya geldi.

Wadham Lodge’da oynanan karşılaşmada Londra Türk Masterlerin 035 takımı, Londra Türk Masterler Legends adıyla mücadele eden 045 takımına 3-1 galip gelerek ikinci tura çıktı.

LTM’nin 35 takımının daha etkili oynadığı karşılaşmada da LTM Legends de önceki maçlarına oranla  başarılı bir futbol sergiledi. LTM 035’in gollerinden ikisini Ünsal Ataş, birini de Alpay Yahya atarken, Legends’in tek sayısı Bayram’dan geldi. Kupadaki diğer maçta Globe Rangers, normal süresi 3-3 biten maçta UCL Academical’a penaltılarla yenilerek elendi.

BU HAFTA OYNANACAK LİG VE KUPA MAÇLARI

Bu Pazar oynanacak Barnet Veteran Ligin  035 Kümesi’ndeki  karşılaşmasında Globe Rangers Vets ile Waltham Forest Vets, George White Ground’da saat 12.30’da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.

Veteranlar Junior Cup ilk turunda  temsilcilerimizin maçları ise şöyle: Clowes Sports Ground:  10.30 Grange Park-Londra Türk master, St Aloysius Playing Fields: 10.30 Highgate Albion (3rd)-Londra Türk Master Legends, Hackney Marshes: 10.30 Türkmenköy Londra Master-FC Lokomotiv Thunder.

Fotoğraflar ve video: Eren NOYAN

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version