Site icon Londra Gazete

Community Şilt Dumlupınar’ın: 5-1 (VIDEO)

 

https://youtu.be/rebuDWvtVKo

 

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun sezon açılış maçı olan Community Şilt’te kazanan geçen yılın Birinci Küme şampiyonu Dumlupınar Ice World oldu. Sarı-Kırmızılı takım, Federasyon Kupası galibi Pekünspor’a 5-1 galip gelerek sezona hızlı giriş yaptı.

İlk yarısı dengeli geçen Wadham Lodge’daki maçın sonlarına doğru ağırlığını koyan Dumlupınar Iceworld farkı açtı. Karşılaşmadan sonra düzenlenen törende Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Community Şildi, Dumlupınar kaptanı Arien’e verdi.

Maça her iki takım da temkinli başladı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar olurken, gelişen Dumlupınar atağında  Kevin’in vuruşunda Pekünspor defansı topu kendi ağlarına gönderdi ve ilk yarı 1-0 kapandı.

İkinci yarının başlarında Mete’nin vuruşuyla fark ikiye çıktı. Oyunu bırakmayan Pekünspor, sahanın iyilerinden Sinan’ın güzel golüyle umutlandı: 2-1.

Ancak yorulan rakibini üzerine giden Dumlupınar, Kevin’le skoru 3-1 yaptı. Oyunu sonlarına doğru ise Junior üst üste attığı gollerle skoru 5-1 olarak belirleyen isim oldu.

Fotoğraflar ve video: Eren NOYAN

 

Dumlupınar Icaworld takımı Community Şildi aldıktan sonra.

Community Şildi TC Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Dumlupınar kaptanı Arien’e verdi.

Exit mobile version