Site icon Londra Gazete

Veteranlar Ligi iki küme olacak

Futbol Federasyonu Veteranlar Ligi Sekreteri Mustafa Çetinkaya.

Futbol Federasyonu Veteranlar Ligi Sekreteri Mustafa Çetinkaya.

Bu yıl dördüncüsü yapılacak 35 yaşüstü Veteranlar Türk Ligi yeni sezonda iki kategori üzerinden oynanacak.

Geçen yıl 14 takımla oynanan lige ilginin artması üzerine Türk Toplumu Futbol Federasyonu 2015-16 sezonunda 45 yaşüstü kümesinin de kurulmasını kararlaştırdı.

Federasyonun bu yıl seçilen ilk Veteran Ligi Sekreteri olan Mustafa Çetinkaya, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Her geçen sezon artan sayıda Veteran Ligi’ne katılım oluyor. Ancak sayıca büyürken, daha düzgün de büyümeyi tercih ediyoruz. Gelecek yıllarda sayının daha da artacağını düşünüyoruz. Bu gelişim paralelinde yeni sezonda 45 yaşüstü liginin başlatılmasına karar verdik. 35 yaşüstü ligini 12 takımla sınırladık. 45 yaşüstü lig ise 6 takımdan oluşacak”

Mustafa Çetinkaya, 35 yaşüstü maçlarının daha önceki yıllarda olduğu gibi Pazartesi akşamları New River Sports Centre’da devam edeceğini, aynı yerde Perşembe akşamları da 45 yaşüstü liginin oynanacağını söyledi.

Liglere katılmak ve bilgi almak isteyenlerin Federasyon Sekreteri Mehmet Gözde veya Federasyon Veteranlar Lig Sekreteri Mustafa Çetinkaya’ya yazılı başvuru yapmaları gerekiyor.

 

Exit mobile version