Site icon Londra Gazete

Pekünspor da sahaya indi

Ali Altınbaş, sezonun ilk çalışmasında futbolcularla birlikte.

Ali Altınbaş, sezonun ilk çalışmasında futbolcularla birlikte.

Türk Ligi 1.Küme’de 2014-15 sezonunu tarihinin en parlak dönemi olarak geçiren Pekünspor, ilk çalışmasını geçtiğimiz Pazar günü Hackney Marshes’ta yaptı.

Yeni Menajer Ali Altınbaş yönetiminde hazırlıklarına başlayan Pekünspor, antrenmanlarını, 13 Eylül’de Dumlupınar Iceworld ile oynayacağı Charity Şilt karşılaşmasına kadar aralıksız sürdürecek.

Başkan ve menajerliğini yaptığı Antalyaspor’u 2012-13 döneminde kapatarak Türk Ligi’nden üç yıldan beri uzak kalan Ali Altınbaş, Pekünsporlu yöneticilerin daveti üzerine görevi kabul ettiğini söyledi.

Geçen yılki kadrodan bazı futbolcuların ayrıldığını belirterek, bu konuda Pekünspor yönetimi ile konuştuğunu söyledi. Öncelikli amaçlarının Pekünspor’un kimliğini koruyarak ligde yer almasını hedeflediklerini kaydeden Menajer Ali Altınbaş, eksik yerlere de dışarıdan takviyeler yapılacağını ifade etti.

Ligde iyi mücadele eden, zevkle izlenecek futbol ortaya koyan bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Altınbaş, tatil nedeniyle kadronun şu anda tam olarak ortaya çıkmadığını, birkaç hafta sonra yeni Pekünspor’un şekilleneceğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version