Site icon Londra Gazete

Yeni Boğaziçi’nde toplu imza töreni

 

Yeni Boğaziçili futbolcular, toplantıda lisans formlarını imzaladı.

Londra Türk Ligi 1.Küme’nin köklü takımlarından Yeni Boğaziçi Doğanspor, toplu imza töreniyle yeni sezona başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz Pazar günü Brimsdown Stadı sosyal tesislerinde biraraya gelen futbolcu ve yöneticiler yeni sezonla ilgili olarak yapılan planı görüştü. Daha sonra aralarında yeni isimlerin de olduğu futbolcular yeni sezon için lisanslarını imzaladı. Toplantı mangal partisiyle neşeli atmosferde sonuçlandı.

Başkan Erdoğan Baca, 19 Temmuz Pazar gününden itibaren yeni sezon çalışmalarının başlanacağını, antrenman sayısının da iki hafta sonra ikiye çıkacağını söyledi.

20 KİŞİLİK YÖNETİM VE TEKNİK KADRO

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul’da da 2015-16 sezonunda görev yapacak yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle oldu.
Başkan: Erdoğan Baca, Başkan Yardımcısı: Erkan Erçalışkan, Asbaşkan: Mehmet Ali Diran, Sekreter: Yasemin Baca, Direktör: Osman Bayram, Yöneticiler: Kasım Yüce, Yusuf Hasan, Faal üyeler:Gökmen Doğan, İbrahim Çubuk, Rüstem Hasan, Ozan Hüsnü, Cem Yenal, Mustafa Hüseyin, Devrim Baca, İlyas Çil, Rıfat Bayram, Sosyal İşler Sorumlusu: Sencar Çubuk, A takım Teknik Direktörü: Bekir Baca, Gençler ve Alt yapı Sorumluları: Bayram Çubuk, Osman Gönlübol.

Exit mobile version