Site icon Londra Gazete

Trabzonspor’dan 3 bomba transfer

 

Baran, İzzi ve Uğur, gelecek sezon Trabzonspor’un başarısı için oynayacak.

Üç futbolcu, Bordo-Mavli takım için lisanslarını imzalıyor.

Londra Türk Ligi Birinci Küme’ye yükselen Trabzonspor UK, yeni sezon için üç isme lisanslarını imzalattı.

Bu sene de gözünü üst sıralara diken Bordo-Mavili takımın yöneticileri, Türk Ligi’nin tecrübeli isimleri Baran, İzzi ve Uğur’u renklerine kattı. Geçen sezon Doğan TB forması giyen bu üç futbolcunun yanısıra, İkinci Küme takımlarından DiyarbakırCyproodfood’un genç yeteneği Fırat da, Trabzonspor’a imza attı.

DiyarbakırCyproffod’un başarılı ismi Fırat da, Trabzonsporlu oldu.

Bordo-Mavili takımın Menajeri Emrah Kaya, transfer listelerindeki beş futbolcudan dördünün lisans imzalama işleminin tamamlandığını belirterek, “ Şimdi beşinci isimle de görüşme halindeyiz. Onu da renklerimize bağlayıp, transferi tamamlayacağız.  Hedefimizdeki beş isim de gelecek yıl Trabzonspor formasıyla oynayacak. Geçen yılki kadromuzu ise büyük ölçüde koruduk. Sadece iki kişi bizden ayrıldı” dedi.

Geçen sezonu da değerlendiren Menajer Emrah Kaya, çok başarılı bir sezon yaşadıklarına vurgu yaptı. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilginin kendilerini biraz zorladığını, ama ikinci devrede tüm maçları kazanıp, hedefledikleri şampiyonlukla kucaklaştıklarını belirtti.

Vatan Federasyon Kupası’nı da kazanıp, sezonu çifte kupayla kapattıklarına dikkat çeken Emrah Kaya, Euromed Federasyon Kupası’nda da, Birinci Küme şampiyonu Dumlupınar Iceworld’u elediklerini hatırlattı. “Çok maç yapmamız ve sayıları altıyı bulan sakat futbolcularımız, bu kupada daha iyi olmamızı engelledi” diyen Kaya, Federasyona da sitem etti.

YILIN FUTBOLCUSU SİTEMİ

Geçen Pazar günü yapılan balodaki ödül töreninde İkinci Küme’de Yılın Futbolcusu ödülünün MTG’li Özcan Hasan’a verilme nedenini anlayamadıklarını sözlerine ekleyen Emrah Kaya. “Bize, Özcan’ın son maçlarda takımı sahaya çıkardığı için ödülün verildiği söylendi.  Bu iş yöneticilerin işidir. Yöneticilik futbolcunun esas işi değildir. Yöneticilik yaptığı için Yılın En İyi Futbolcusu ödülü verildiğini ilk kez duyduk” dedi.

Kaya, bu ödüle layık olan futbolcunun ise Trabzonspor’un başarısında ve şampiyonluğunda çok önemli payı  olan Nurhan Coşkungönül olduğunu belirtti.

Menajer Emrah Kaya, yeni sezon çalışmalarının ise 28 Haziran’da start alacağını söyledi.

Balodaki Trabzonspor kupa töreninde (soldan); Emrah Kaya, Şener Sağlam, TTFF Başkanı Kemal Soyer ve kaptan Zafer. (Fotoğraflar: Burak GÜLŞEN)

 


Trabzonsporlu futbolcular, lig şampiyonluk kupasını alıp, böyle sevinç yaşadı.

Menajer Emrah Kaya, bazı Trabzonsporlu futbolcular kazanılan çifte kupayla.

 

 

Exit mobile version