Site icon Londra Gazete

Yalova, 4.lükten memnun

 

Nural Ezel, Yılın En Centilmen takımı seçilen Yalova’ya kupasını verdi (soldan); Savaş Aytaç, Hasan Salih, Nural Ezel, kaptanlar Mete Sem ve Yemo, Savaş Kal ve Cevdet Ezel.

Dıgıtürk Türk Ligi Birinci Küme’de sezonu dördüncü kapatan, U21 kategorisinde de şampiyonluğu yakalayan Yalova FC, transfer atağına bu hafta başlıyor.

Geçen sezonu değerlendiren Başkan Salih, ligde dördüncü olduklarını belirterek, “Aslında sezon içi yaşadıklarımıza bakılırsa bu derece bizim için iyi sayılmalıdır. Sezon başında bazı önemli isimlerle yaşanan problemlerin ardından üçüncü haftadan sonra U21 takımından beş oyuncuyu takviye ederek mücadele verdik. Pekünspor gibi güçlü takımlar karşısında iyi oynadık. Sezonu da ilk 4’te kapattık. Bundan memnunuz” dedi.

Bunun yanısıra U21 takımımızın ligde şampiyon olmasının da memnuniyet verici bir durum olduğunu söyleyen Başkan Hasan Salih, “Sezonun en centilmen takımı seçilmenin onurunu da yaşıyoruz. Gerek saha içi, gerekse saha dışı futbolcu ve yönetim kadrosuyle en centilmen takım seçilmemiz ayrı bir sevinç kaynağı oldu” diye konuştu.

Federasyon balosunda Yalovalı yöneticiler Savaş Aytaç, Cevdet Ezel ve Hasan Salih ile masalrına konuk olan Yeni Boğaziçi Başkanı Erdoğan Baca ile bol bol futbol sohbeti yaptı.

MENAJER YİNE MEHMET MEHMET

Başkan Salih, yeni sezon için Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz Perşembe günü toplantı yaptığını da ifade etti. Menajer Mehmet Mehmet ile gelecek dönemde de yola devam edeceklerini vurgulayan Hasan Salih, başta kendi olmak üzere Savaş Kal, Cevdet Ezel, Savaş Aytaç, Salih Hüseyin, Suat Salih, Süleyman Salih, Ahmet Mehmet’in yönetimde olduğunu, ancak bazı yeni isimleri de aralarına katmak için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yalova Başkanı, futbolcu kadrosuna tecrübeli ve yetenekli isimleri katmak için de transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde yoğun olarak başlayacaklarını söyledi. Başkan Hasan Salih, bazı isimlerle temasların başladığını, bunları lisans imzaları atıldıktan sonra açıklayacaklarını da kaydetti.

 

 

 

 

Exit mobile version