Site icon Londra Gazete

Kupa Pekünspor’un oldu: 5-0

 

Euromed Federasyon Kupası’nda 2014-15 sezonunun en büyüğü olan Pekünsporlu futbolcular, yöneticileriyle birlikte maçtan sonra görülüyor.

 

Türk Ligi Euromed Federasyon Kupası’nı Pekünspor kazandı.

Dıgıtürk Türk Ligi Birinci Küme’de şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Pekünspor, Euromed Federasyon Kupası’nın final mücadelesinde Türkmenköy’ü 5-0 gibi farklı skorla geçti.

Karşılaşmadan sonra kupayı sponsor şirket Euromed Maritime Limited adına Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer’den alan kaptan Koray Çalçalıoğlu ve Pekünsporlu’ların sevinci büyüktü. (FOTOĞRAFLAR: EREN NOYAN)

 

Wadham Lodge Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmada rakibine üstünlük kuran ve fırsatları da iyi kullanan Pekünspor sonuca rahat gitti. Özellikle tecrübeli isimleriyle karşılaşmaya ağırlığını koyan Pekünspor, sahadan Euromed Federasyon Kupası’nı kazanıp, bir ilki başarmakla ayrıldı.

Türkmenköy ise oyunun başlarında iyi oyun sergiledi. Yeşil Beyazlı ekip bu dakikalarda önemli gol fırsatlarını kullanamadı.

Maçın  ilk devresinde Murat Karagül, ustaca vuruşlarla takımını 2-0 öne geçirdi. İkinci yarıda Türkmenköy’ün atakları sonuç getirmezken, Pekünspor farkı açmaya devam etti. Alla’nın vuruşuyla skor 3-0 oldu. Günün golcüsü Murat Karagül, farkı dörde çıkarmakta gecikmedi: 4-0 . Son gole imzasını atan Yusuf, skoru tamamladı: 5-0.

Karşılaşmadan sonra Pekünspor’a Euromed Federasyon Kupası’nı, sponsor şirket Euromed Maritime Limited adına Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version