Site icon Londra Gazete

Day-Mer Gençlik Futbol turnuvası düzenledi

Day-Mer, 35. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Gençlik Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuva, 23 Haziran Pazar günü Powerleague Tottenham’da gerçekleştirildi.

Day-Mer Gençlik, gençlerin kendi okullarından ve semtlerinden arkadaşlarıyla birlikte takımlar oluşturarak turnuvaya katılmasını teşvik ederek, farklı kökenlere sahip gençlerin bir araya gelmesini amaçladı. Spor aracılığıyla dostluk ortamının pekiştirildiği turnuvaya toplam 7 takım katıldı ve gençleri destekleyenlerin de katılımıyla 200 kişi etkinlikte yer aldı.

Çekişmeli ve centilmen bir atmosferde geçen turnuvada birinciliği Karakoçan FC kazandı. Day-Mer Gençlik adına konuşan Helin Şahbaz, “Geçen sene ilki düzenlediğimiz futbol turnuvasının bu yıl ikincisini düzenledik. Turnuva aracılığıyla hem festival duyurusunu yapmayı, hem de gençlerin spor vesilesiyle dostça bir ortamda bir araya gelmesini hedefledik. Başarılı geçen turnuvamızı her sene festivalin bir parçası olarak düzenlemeyi planlıyoruz. Bu vesileyle tüm genç arkadaşlarımızı 7 Temmuz’da Clissold Park’ta yapılacak Park Festivali’ne bekliyoruz” dedi.

Exit mobile version