Site icon Londra Gazete

Mesut Özil’e övgüler yağdı

 

Mesut Özil, Aston Villa maçında bir gol atarken, bir de asist yapt

 

Arsenal’in geçtiğimiz Pazar günü Emirates’te Aston Villa’yı 5-0 yendiği lig karşılaşmasında bir gole ve bir asiste imza atan Mesut Özil, İngiliz spor basının gündeminde yer aldı.

Evening Standart gazetesi, Arsenal Menajeri Arsen Wenger’in, Mesut Özil için, “Mücadele yönü az ama futbol kalitesi çok istisna. Tekrar oynamaya hazır” şeklinde konuştuğuna dikkat çekti.  Gazete, Özil’in, Alexis Sanchez’in yokluğunu da hissettirmediğini yazdı.

FARKLI SKORDAKİ PAYI BÜYÜK

Gazete, sezonun en farklı skorunu alan Arsenal’in bu galibiyetinde Türk asıllı Alman futbolcunun payının büyük olduğuna da işaret ederek, özetle şu ifadelere yer verdi:

“Alexis Sanchez ile karşılaştırmada sonuç Mesut Özil lehine olmayabilir. Alman oyun kurucunun gününde stil, klas ve soğukkanlılık, kötü gününde ise etkisizlik hakim.”

Gazete Real Madrid’den 42.5 milyon sterlinlik rekor transferle gelen Mesut Özil’in geçtiğimiz aylarda ilk onbirde bile yer almasının tartışmalara neden olduğunu da ifade etti.

CEM VE ERHUN YEDEK

İngiltere Championship takımlarından Reading’te oynayan ve 15 aylık sakatlıktan sonra antrenmanlara başlayan Cem Karacan, takımının Sheffield Wednesday’ e 2-0 galip geldiği maçta yedek kulübesindeydi.

İngiltere League One takımlarından Peterborough United da evinde Yeovil Town’ı 1-0 yenerken, Kıbrıslı Türk yıldızı Erhun Öztümer, kenardaydı.

 

Evening Standart, Mesut Özil’in oyununu bu başlıkla değerlendirdi.

 

Exit mobile version