Site icon Londra Gazete

Galatasaray, Old Trafford’da Manchester United ile karşılaşacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında bugün İngiltere’nin Manchester United takımıyla karşılaşacak. Old Trafford Stadı’ndaki karşılaşma 22.00’de başlayacak ve Exxen’den yayımlanacak. Hakem Slovakya’dan: İvan Kruzliak.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı konuk eden sarı-kırmızılılar, 2-0 geri düştüğü mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Aslan, sıkıntılı bir süreçten geçen İngiliz devini rakibi önünde ilk galibiyetini almak istiyor. Sakatlığı bulunan Kazımcan ile UEFA listesinde yer almayan Halil forma giyemeyecek.

ZİYECH KADRODA YOK

Dün antrenmana çıkmayan Hakim Ziyech de kadroda olmayacak. Sezona kötü başlayan United’ın ise sorunu çok. 5 futbolcu kadroda olmayacak.

Teknik Direktör Ten Hag’la yaşadığı gerilimin ardından kadro dışı bırakılan Sancho ile sakatlar Lisandro Martinez, Shaw, Malacia ve Wan-Bissaka forma giyemeyecek. Reguilon’un durumu belirsiz.

Kız arkadaşına uyguladığı şiddet sonrasında kadro dışı bırakılan ancak yargı sürecindeki tavrı nedeniyle affedilen Brezilyalı Antony’nin de antrenman ve maç eksiği nedeniyle forma giymesi beklenmiyor.

‘ŞEYTAN’ 8 MAÇTA 5 YENİLGİ YAŞADI

İngiltere ve dünya futbolunun devlerinden ManU, yarıştığı iki kulvarda sezona kötü başladı. Devler Ligi’nde Bayern Münih’e boyun eğen Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de ise 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaşadı.

Exit mobile version